Maria Qvarnström Rilo Zoopermarket Solåscenter Jönköping
Rilo är i dag Jönköpings äldsta djurfackhandel med över 40 år i branschen.

Djuraffären grundades i Huskvarna i början av 1970-talet av familjen Oskarsson. 1975 tog Lars och Maritha Bertilsson över verksamheten som då fanns på Klostergatan. De har utvecklat Rilo till den framgångsrika butik det är i dag. 1997 blev lokalerna på Klostergatan för trånga och man beslutade att flytta till nyetablerade Solås Center. Djuraffären har i dag ett helhetskoncept inom hund, katt, kanin, fåglar, fisk och smådjur. Bland annat finns en akvarievägg på ca 40 kvm.

2013 övertog jag, Maria Qvarnström, verksamheten och min ambition är att ytterligare utveckla butiken till ett självklart val för alla husdjursintresserade i Jönköping med omnejd.

I butiken arbetar i dag jag och min personal. Tillsammans har vi över 100 års erfarenhet av hund, katt, fågel, fisk och smågnagare.

Välkommen till Jönköpings mesta djurfackhandel. Vi kan djur!

I vår bonusklubb får ni poäng på allt!*

Klicka här!

Rilo Sponsorskylt och Bonusklubben-1 bonusklubb_illustration

Rilo är stolt sponsor till:

Företagsgåva_brons copy

 

 

 

 

Jönköpings Brukshundsklubb Djurens Vänner

Vår personal

Monica Schneider-Clasén

Mitt djurintresse började redan som liten. Jag släpade hem allt från maskar till katter som jag ”hittat” ute och som jag tyckte behövde ett hem.

Jag tycker mycket om alla typer av djur men håller själv mest på med hundar, jag tränar och tävlar i grenen bruks och är utbildad hundinstruktör.

Hemma hos oss har vi två katter som låter hundarna och oss människor bo hos sig.

 Moncia

Evelina Beckman

Jag har alltid haft ett stort djurintresse och under min uppväxt har vi haft nästintill alla smådjur som går att ha.
Nu är det mest hundar som gäller. Jag har två egna som jag tränar mycket med. Allt från räddning till spår, sök och lydnad. Är även utbildad instruktör.

Annika Engdahl

Har genom livet alltid jobbat med djur. Har haft uppfödning av fågel fisk och mittemellan. Just nu är det bara familjens grå jako i huset.

annika

Emma Svenlin

Som alla andra här har jag ett genuint djurintresse av alla sorters djur.
Själv är jag uppväxt med katt, som sedan gick över till hund.
Hundintresset höll i sig och jag började på naturbruksgymnasium med inriktning hund.
Hemma hos oss ute på landet bor vi med katter,hästar och våra två Cane Corso.

 

Victoria Leijon

Jag har alltid gillat djur. Under min uppväxt har jag haft undulater, marsvin, kanin, hamstrar, råttor och fiskar. På gymnasiet gick jag djurvård, inriktning hund. Idag har jag två härliga hundar, en chinese crested Powderpuff och den andra är en blandras. Jag hoppas att en dag kunna köpa ett hus på landet och utöka familjen med katter och hönor.

victoria

Johanna Nordh

Mitt djurintresse började som många andra redan i barndomen då jag har haft allt från hund till hamster. Jag älskar alla sorters djuren men i dagsläget brinner mitt hjärta för kaniner. Hemma idag har jag två kaniner som jag nu haft i snart tre år. Jag har även ett akvarium hemma med olika sorters fiskar.

johanna

 

Ellen Qvarnström

Jag har ett marsvin som heter Blomman. När jag var liten hade jag min första kanin och sen dess har jag nästan alltid haft ett litet husdjur. Mitt djurintresse började redan när jag var runt fem, sex år. Jag har även varit mycket bland hundar och katter och har haft egen häst.

ellen