Black Friday

Årets mesta köpfesthelg närmar sig med stormsteg. Den 27/11-20 är det Black Friday, något som vi i Sverige tagit över efter USA. Nu har vi till och med sett att det spritt sig till Black Week.

Black Friday kommer från första början från Filipinerna där folk denna dag var mycket ute och rörde på sig, dagen efter Thanks Giving. I USA är det årets största shopping- och readag, även det som en effekt av Thanks Giving. Befolkning är ofta ledig just denna dag för att kunna resa till släkt och vänner för firande av helgen och därmed har det blivit en stor shoppingdag.

Vi på Rilo har beslutat att inte stödja den hysteri som denna dag skapar. Vi vill istället att man tänker på de som kanske behöver lite extra hjälp och stöd, de som är mer utsatta än andra.  

Det innebär att vi kommer skänka vinsten från den 27/11 till två organisationer som ligger oss varmt om hjärtat, den ena är WWF som gör ett fantastiskt arbete för våra djur och den andra är Swedish Animal Aid som vi supporterar på olika sätt. Summan kommer delas helt lika mellan dessa två organisationer och det kommer redovisas på FB hur mycket de fått.

Du som kund kan också göra skillnad! Via vår bonusklubb kan du den dagen skänka din bonus till en eller båda av dessa organisationer. Du bestämmer själv hur du vill att det skall fördelas och även detta kommer vi redovisa på FB.

Maria

23 november 2020