Så hanterar vi Coronapandemin på Rilo

Så hanterar vi Coronapandemin på Rilo

Vi tror på folks sunda förnuft och ärlighet. Vi tror att våra kunder stannar hemma om de känner sig sjuka. Vi tror att de som väljer att besöka oss är fullt friska och måna om sin lokala zoofackhandlare. Vi fortsätter välkomna alla våra kunder till oss! Men vi vidtar vissa försiktighetsåtgärder:

Då vi säljer levande djur håller vi alltid en hög hygienfaktor. Nu skruvar vi upp den ytterligare.

Vid kassadisken finns handsprit för kunder att använda före eller efter ett köp i samband med att de berör t ex betalterminaler och kundvagnar/kundkorgar. Om det skall ha någon effekt att vi spritar och torkar rent dessa måste de ske mellan varje kund. 2 gånger per dag spritar vi av ytor som ofta berörs. Vi avböjer kontakter tillsvidare. Kort och Swish funkar utmärkt.
I djurrummen ber vi alla kunder och personal hålla avstånd till varandra. Vi ber våra kunder ge personalen möjlighet att öppna burar och flytta hus för att kunna visa djuren. Sedan tar vi ett steg tillbaka så ni i lugn och ro kan titta på djuren. Med hänsyn till detta kommer ett sällskap i taget få befinna sig i djurrummet.

Vid vår fiskavdelning ber vi om lite avstånd när vi håvar upp er fisk, samma sak vid vår packdisk.

Vi fortsätter att klippa klor då djurägaren lämnar djuret till oss och vi inte har någon direkt närkontakt med personen i fråga. Vi kommer använda våra egna koppel för att minska smittspridning genom att många vidrör hundens egen koppel. Vill någon följa med in i kloklippsrummet nekar vi detta p g a begränsad yta.

Om du som kund trots allt väljer att inte besöka oss men ändå behöver dina varor går det utmärkt att ringa, maila eller skicka messenger med din inköpslista. Vi packar dina varor och levererar dem till dig bilen utanför butiken. Betalning sker med swish.

Det är vår förhoppning att spridningen snabbt skall avta och vi alla kan återgå till vår vanliga vardag.
 
Har du några ytterligare frågor är du välkommen att prata med mig, jag nås på samtliga kontaktvägar som nämnts ovan.
 
Maria