Vi letar personal

Under hösten kommer vi anställa en person till i vårt gäng. Tjänsten är ett vikariat på 75% och omfattar 2 helger per månad samt vardagar till den 31/8-21 med möjlighet till förlängning eller fast anställning.

Du kommer få många olika arbetsuppgifter men den huvudsakliga sysslan är att hjälpa kunder med frågor och val!

Några av de saker vi gör är att hjälpa kunder hitta rätt foder till olika djur, prova ut selar till hundar och katter, ger råd och tips om aktivering av djur och klippa klor. Vi plockar upp varor och tunga fodersäckar och håller snyggt i butiken och i våra personalutrymmen. Att plocka upp varor och prismärka är också några av arbetsuppgifterna.

Du som söker behöver i första hand vara intresserad av att ge bra service och goda råd. Du behöver ha erfarenhet av hundar och gärna någon form av problemhundar. Har du erfarenhet av andra djur är det en fördel. Du behöver vara ordningsam och ha lätt för att lära. Att du är stark är en fördel eftersom vi vissa dagar plockar upp mängder med foder i hyllorna. Stresstålig är också en bra egenskap i vårt arbete.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet med dig och behärskar svenska i tal och skrift, du behöver kunna tala engelska och talar du ytterligare något språk är det också en fördel.

Jag kommer inte kunna svara på frågor om tjänsten och vill att ni skickar in ansökan i form av ett personligt brev och CV till info (a) rilo.se, märk ansökan med Nytt jobb. Ansökningarna kommer gås igenom löpande.